۳-۲ پیشینه پژوهش

نکته ۱٫ مطالب مربوط به پیشینه نظری بایستی بر اساس موضوع دسته­‌بندی شوند و پژوهش­‌های مربوط به هر دسته را در ذیل آن قرار دهید. در هر دسته، بایستی ابتدا خلاصه‌­ای از تحقیقات ذیل آن دسته را در قالب یک جدول بیاورید تا به خواننده کمک کند که اگر فرصت ندارد کل مطالب آن دسته را بخواند، با خواندن جدول خلاصه، مطالب آن دسته را دریابد. بعد، تک تک تحقیقات آن دسته را که خلاصه کرده‌اید را به تفصیل و با ذکر جزئیات (عنوان، محقق، سال، روش، یافته‌ها، جمع‌بندی نهایی) گزارش کنید. در انتهای هر دسته، بایستی یک تجزیه و تحلیل و جمع‌بندی ترکیبی و کلی از پژوهش‌های آن دسته را ارائه دهید.

نکته ۲٫ در انتهای پیشینه، بایستی شکاف‌های تحقیقاتی پیشینه را به دقت و به صورت مورد به مورد و با جزئیات و با دقت و همراه با استنادات گزارش نمائید. این شکاف‌ها مهم‌­ترین نتیجه و یافته­‌های فصل دوم شما خواهند بود. این شکاف‌ها مبنا و اساس کل تحقیق شما خواهند بود. اهداف و سوالات تحقیق شما بایستی با این شکاف‌ها همخوانی و ارتباط داشته باشند و برخاسته از آن­‌ها باشند.

* برای آشنایی با تکنیک‌های شناسایی شکاف‌ها به مقالات پیوست (مقاله شماره ۱ و ۲)، مراجعه فرمایید.

مقاله شماره ۱

مقاله شماره ۲